Tentverhuur

Tentverhuur

Denkt u aan een comfortabele manier om uw wandelvakantie, fietsvakantie of onthaastingsperiode in Alentejo, Portugal door te brengen en wilt u zich de autorit besparen omdat u denkt aan bijvoorbeeld een week vakantie in dit mooiste zuid-Europese land?

Een betaalbare Fly-drive vakantie zonder de bagage van uw eigen tent en uitrusting naar Portugal, om dan vanuit een op de camping al geïnstalleerde ruime tent met komplete kampeeruitrusting het mooiste deel van dit unieke zuid-Europese land te ontdekken,

……..dat kan.

U boekt een lowcost vliegticket en vertrekt vanaf een vliegveld in Nederland of België, of vanaf een Duitse Luchthaven, om naar Lissabon of Porto te vliegen. Thuis heeft ook al een meestal goedkopere huurauto in orde gemaakt en na aankomst in Portugal, vanaf het vliegveld van Porto of Lissabon rijdt u via mooie nationale wegen naar onze in de natuur gelegen camping in Alentejo.

Hier staat alles al voor u klaar, u kunt zo het zoutwater zwembad in, want…….

……ingaande het voorjaar 2018 hebben wij voor onze gasten een aantal nieuwe huurtenten beschikbaar.

Het zijn ruime tenten, geschikt voor 4 personen, maar omdat wij graag zien dat onze gasten tijdens de vakantie een maximum aan comfort genieten verhuren wij deze per 2 personen.

Voor uw aankomst hebben wij de tent opgezet en de campinguitrusting er bij geplaatst. U heeft van te voren aan ons al aangegeven welke extra’s u er eventueel bij wilt zien en bij aankomst kunt u er direct over beschikken.

Na uw vertrek pakken wij de uitrusting en de tent weer voor u in.

Bij elke tent hebben wij gezorgd voor een complete basisuitrusting en hier beperkten wij ons niet tot een eenvoudig klapstoeltje, maar hebben wij prettig zittende campingstoelen aan de uitrusting toegevoegd.

1-persoons campingmatrassen

Wij houden ook rekening met de lengte van onze gasten uit bijvoorbeeld Nederland. Met een tent die naast een hoge nstap van 1.80 ook ruime leefruimte heeft. Dat wordt dus elke keer duidelijk minder bukken, wat uw vakantieplezier vast zal verhoren.

Ook nieuwe slaapzakken behoren tot de uitrusting, maar deze worden om hygiëne overwegingen niet verhuurd.

U betaalt een vast bedrag per slaapzak voor de duur van uw verblijf en na afloop is het aan u om de slaapzak wel of niet mee te nemen. Neemt u hem niet mee, dan laten wij de slaapzak reinigen en doneren deze aan een charitatieve instelling in onze regio. Dat is de Vrijwillige Brandweer die een netwerk heeft om hulpbehoevenden te helpen. Hetzelfde geldt voor de kussens, als u die vooraf bij de uitrusting bestelt.

De basis kampeeruitrusting bestaat uit:

Twee 1-persoons campingmatrassen

Twee comfortabele stoelen

Een tafel

1 Kookbrander

1 Pannenset

2 x Servies en Bestek

1 x Complete set Kookbenodigdheden (van schillenmesje tot snijplank, wasbak, etc)

Extra kan worden bij gehuurd:

Campinglampje met solarpower

Extra kookbrander

Tent-koelkast-box – inkl. elektriciteits aansluiting

Enkele elektrische kookplaat – inkl. elektriciteits aansluiting

Dubbele elektrische kookplaat – inkl. elektriciteits aansluiting

Expressomaker (Italiaans)

Kabelhaspel – inkl. elektriciteits aansluiting

Extra kan worden gekocht:

Opblaasbaar kussen – ook deze kan alleen worden gekocht

Fleecedeken – ook deze kan alleen worden gekocht

Het is noodzakelijk dat extra artikelen vooraf worden bijgeboekt, zodat u er zeker van bent dat wij ervoor zorgen dat de door u gewenste artikelen voor u beschikbaar zijn.

Komt u als grotere of kleinere groep, bijvoorbeeld samen met een aantal vrienden / vriendinnen, en/of met andere leden van uw Wandelvereniging? Om een echte originele wandelvakantie in Alentejo te beleven, dan kunnen wij een arrangement aanbieden.

Wij zorgen, als u dat wilt, er dan natuurlijk ook voor dat de tenten meer bij elkaar staan.

Bent u van plan om met een lowcost vlucht naar Portugal te vliegen en een auto te huren, informeert u dan vooral naar de kondities bij de huurauto. Er zijn een aantal verhuurbedrijven die dat perfekt doen, een enkel aandachtpuntje op het gebied van de verzekering is er altijd echter wel. Wij adviseren u daar bij uw definitieve reservering graag over.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om uw reservering ruim van te voren in orde te maken, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw rustieke kampeervakantie in de Portugese Alentejo.