Tarieven

Tarieven

Camping korting – geldt het hele jaar, ook in juli en augustus:

7 Nachten verblijven = 6 Nachten betalen

bij 14 nachten betaalt u er slechts 12 en

bij 21 nachten betaalt u maar 18 nachten

(al deze aanbiedingen gelden bij vooraf reservering door u + daarvan onze bevestiging)

Klik op deze regel voor informatie over de winterperiode 2017/2018, waarin een aantrekkelijke gestaffelde winterkorting wordt gehanteerd.  De korting stijgt aan de hand van de verblijfsduur die u na aankomst afspreekt.

Tarieven 2018 (Gelijk aan de tarieven van 2017, dus ook dit jaar 2018 geen verhoging van de tarieven)

Per nacht *

Camper < 9m € 7,00
Caravan € 5,00
Tent € 5,00
Personenauto € 2,00
Motor € 2,00
Aanhangwagen € 2,50
4×4 met daktent € 7,00
Volwassene per persoon € 6,00
Kinderen  < 12 € 2,50
Warme douche Gratis
Warm water Gratis
WI-fI Gratis
Elektriciteit 6 Amp € 3,00
Electriciteit 10 Amp € 4,00
Hond € 1,00
Gebruik wasmachine € 5,00
Fietshuur € 5,00

Heeft u meer dan 1 hond bij u, overleg dan vooraf even met ons, we denken graag met u mee. In het drukke seizoen is overleg vooraf altijd wel even gewenst, een aantal honden in dezelfde periode kan natuurlijk niet onbeperkt worden toegelaten. Honden kunnen niet vrij over de camping lopen, de hygiëne is voor alle gasten natuurlijk belangrijk. zij zijn dus altijd aangelijnd en bij de receptie neemt u direkt bij aankomst zelf even kennis van de (spel-)regels voor de eigenaren van een hond.

In de omgeving van de camping kunt u heerlijk wandelen met uw hond, zodat deze ook een topvakantie heeft.

Bezoekers overdag: Op het kampeerterrein tot 19.00 uur  € 2,50 – (geen gebruik van het zwembad)

De camping is SVR deelnemer en geeft daarom extra korting aan de donateurs – wij accepteren ook de NKC en CCI combicard – aan NKC-leden verlenen wij graag een korting *Alan Rogers Travel Card * FICC en de Campingbogen DCU cards – ACSI – staat vermeld in de Roteiro Campista – Camping Key Europe Card – wij zijn ANWB erkend en accepteren de ADAC-Campcard en verlenen extra korting aan de houders van een gecombineerde ADAC- of ANWB-CKE-Card * AIT – FIA – FECC Spanje – Auto Camper Service International – ACS Camping Card – ACP card

De kortingen gelden het hele jaar, niet op de elektriciteitsaansluiting. Kortingen worden niet cumulatief gegeven, maar in alle gevallen geldt dat u altijd gebruik maakt van de voor u meest gunstige korting.

Groepskortingen:

Wij verstrekken u op aanvraag graag de gegevens en een aantrekkelijk tarief en informeren u over de mogelijke kortingen voor groepen.

Graag verwelkomen wij groepen camperaars, wandelverenigingen, groepen wandelaars en scoutinggroepen op onze camping. De omgeving van de camping heeft alle voordelen voor een ideale en zeker ook relaxte wandelvakantie in Alentejo.

Wij verhuren op onze Portugese natuurcamping ruime 4-persoons tenten met een complete kampeeruitrusting, maar dan aan maximaal 2 personen per tent

De SVR-camping verleent de kampeermogelijkheden van een unieke Kampeerboerderij in Alentejo Portugal, wat in Holland ook Kamperen bij de Boer wordt genoemd en waar ook nog eens Nederlands met u wordt gesproken.

Reserveren is nooit een verplichting, maar in bepaalde perioden van het jaar loopt u wel het risiko dat wij “vol” zouden moeten zeggen. In die perioden is het wel verstandig om te reserveren, terwijl u bij reservering ook van de aangeboden korting kunt genieten.

Wij berekenen geen reserveringskosten.

Reserveren kunt u door ons te bellen, een mailtje te sturen, of ons informatie-aanvraag formulier in te zenden.

Wilt u in de winter 2017 / 2018 gebruik maken van de camping, dan hebben wij op de pagina “In de Winter” veel informatie voor u.