Tarieven

Tarieven

Jaar 2021

Camping korting – geldt het hele jaar, ook in juli en augustus:

7 Nachten verblijven = 6 Nachten betalen

bij 14 nachten betaalt u er slechts 12 en

bij 21 nachten betaalt u maar 18 nachten

Aanbieding laagste wintertarief tot 1 april 2021: per maandperiode maar 220 € + el. voor een camper of caravan en 2 personen.

(al onze aanbiedingen zijn niet cumulatief en gelden alleen
bij vooraf reservering door u + daarvan onze bevestiging)
 

Tarieven Hoogseizoen 2021 – 1 April t/m 31 oktober
(deze zijn gelijk aan de tarieven van 2017, dus ook dit jaar 2021 geen verhoging van de tarieven)

De volgende tarieven zijn standaard, hier kan uw korting nog van af.

Camper < 9m € 7,00*
Caravan € 5,00
Tent € 5,00
Personenauto € 2,00
Motor € 2,00
Aanhangwagen € 2,50
4×4 met daktent € 7,00
Volwassene per persoon € 6,00
Kinderen  < 12 € 3.00
Warme douche Gratis
Warm water Gratis
WI-fI Gratis
Elektriciteit 10 Amp € 3,00
Electriciteit 10 Amp € 4,00*
Hond € 1,00*
Gebruik wasmachine € 5,00
Gebruik wasdroger € 5,00

Voorbeeld na korting: Camper of Caravan met auto + 2 personen = € 17,10

* Heeft u meer dan 1 hond bij u, overleg dan vooraf even met ons, we denken graag met u mee. In het drukke seizoen is overleg vooraf altijd wel even gewenst, een aantal honden in dezelfde periode kan natuurlijk niet onbeperkt worden toegelaten. Honden kunnen niet vrij over de camping lopen, de hygiëne is voor alle gasten natuurlijk belangrijk. zij zijn dus altijd aangelijnd en bij de receptie neemt u direkt bij aankomst zelf even kennis van de (spel-)regels voor de eigenaren van een hond. Zo dient de eigenaar van de hond ervoor te zorgen dat deze – hoe lief ook – niet binnen 2 meter afstand van een mede-kampeerder komt.

In de omgeving van de camping kunt u heerlijk wandelen met uw hond, zodat deze ook een topvakantie heeft.

Om begrijpelijke redenen kunnen bepaalde, als gevaarlijk bekend staande  hondenrassen, of kruisingen daarvan, niet op de camping worden toegelaten. Heeft u twijfel, vraag het ons van te voren even.

* Ingaande 2021 staan de electriciteitsaansluitingen standaard op 10 Amp. In de maanden november t/m maart geldt dat bij een gebruik wat de 4 € per dag overstijgt, wij een tarief berekenen van het totale verbruik aan Kw x 0,35 ct.

* In het hoogseizoen geldt voor campers langer dan 9 meter een tarief in overleg.

Bezoekers overdag: Op het kampeerterrein tot 19.00 uur  € 2,50 – (geen gebruik van het zwembad)

De camping is SVR deelnemer en geeft daarom extra korting aan de donateurs – wij accepteren ook de NKC en CCI combicard – aan NKC-leden verlenen wij graag een korting *Alan Rogers Travel Card * FICC en de Campingbogen DCU cards – ACSI – staat vermeld in de Roteiro Campista – Camping Key Europe Card – wij zijn ANWB erkend en Geselecteerde Kleine Camping en accepteren de ADAC-Campcard en verlenen extra korting aan de houders van een gecombineerde ADAC- of ANWB-CKE-Card * AIT – FIA – FECC Spanje – Auto Camper Service International – ACS Camping Card – ACP card

De kortingen gelden het hele jaar, niet op de elektriciteitsaansluiting. Kortingen worden niet cumulatief gegeven, maar in alle gevallen geldt dat u altijd gebruik maakt van de voor u meest gunstige korting.

Groepskortingen:

Wij verstrekken u op aanvraag graag de gegevens en een aantrekkelijk tarief en informeren u over de mogelijke kortingen voor groepen.

Graag verwelkomen wij groepen camperaars, wandelverenigingen, groepen wandelaars en scoutinggroepen op onze camping. De omgeving van de camping heeft alle voordelen voor een ideale en zeker ook relaxte wandelvakantie in Alentejo.

Wij verhuren op onze Portugese natuurcamping ruime 4-persoons tenten met een complete kampeeruitrusting, maar dan aan maximaal 2 personen per tent. Hierdoor weten wij u gegarandeerd van een comfortabel verblijf.

De SVR-camping verleent de kampeermogelijkheden van een unieke Kampeerboerderij in Alentejo Portugal, wat in Holland ook Kamperen bij de Boer wordt genoemd en waar ook nog eens Nederlands met u wordt gesproken.

Reserveren is nooit een verplichting, maar in bepaalde perioden van het jaar loopt u wel de kans dat wij “vol” zouden moeten zeggen. In die perioden is het gewoon verstandig om te reserveren, terwijl u bij reservering ook van de aangeboden korting kunt genieten.

Wij berekenen geen reserveringskosten.

Reserveren kunt u door ons te bellen, een mailtje te sturen, of ons informatie-aanvraag formulier in te zenden.

Wilt u in de winter 2021/2022 gebruik maken van de camping, dat kan omdat wij voor “passanten” uit service overwegingen geopend willen blijven, maar voor die periode hebben wij ook een uniek laag kampeertarief, op de pagina “In de Winter” staat nog veel meer informatie voor u.