Motorvakantie

Motorvakantie

Camping Beira-Marvao Alentejo in het noord oosten van Portugal, aan de grens met het spaanse Extremadura, is ook geschikt als fijne motorcamping in de natuur. Er is een mooi deel van het terrein voor aanwezig en daarmee zijn wij ook graag een motorvriendelijke camping in Portugal.

De omgeving van de camping is perfect voor de mooiste motortoertochten door de wijde omgeving van midden en noord Portugal.

Met de motor toeren door het veilige en mooie Alentejo

Maar ook voor mooie motortochten over de grens, door het spaanse Extremadura is de camping een uitstekende thuisbasis.

Marvão is de grensplaats met Spanje, het  is de gemeente waar onze camping in de freguesia Beira ligt – De omgeving van de camping met prima onderhouden wegen is ook daarmee een perfecte uitvalsbasis voor mooie toertochten op de motoren natuurlijk beperkt zich dat niet tot onze grote gemeente (152 km2), maar gaat door tot in het dichtbij gelegen Castelo de Vide, naar Nisa en Lissabon, maar ook richting het zuiden van Alentejo, Arronches en zo via Campo Maior naar het stadje met 2 forten, waaronder het militair museum, Elvas en via het marmerstadje Borba naar Evora.

Ook naar Castelo Branco is het vooral over de N16 een schitterende en ook rustige route door de natuur met prachtige picknickstops langs de weg,

Schaduwplaatsen voor de motor op de camping

De wegen in heel Alentejo zijn voor motorrijders van uitstekend kwaliteit, vanuit de automobilist is er veel respect voor de motortoerist – en heeft u geen GPS bij u, de vriendelijke portugees zal u heel graag de weg wijzen.

Mooie wegen door de natuur in de wijde omgeving van de camping

De wijdse omgeving in combinatie met de schitterende natuur van Alentejo nodigen de motorrijdende vakantiegangers uit tot het ondernemen van unieke dagtochten in de prachtige omgeving waarbij u uzelf alleen op de wereld kunt voelen, maar waarbij u ook de gezellige plaatsjes in de cultuurrijke omgeving van de camping aan kunt doen. Ook een rit naar, met bezoek aan het op 1,5 tot 2 uur afstand gelegen Castelo Branco is echt de moeite waard. Zie voor meer informatie onze pagina over Stedentrips.

De camping heeft voldoende kapaciteit voor groepen motorrijders die met vakantie zijn

Voor een leuke motorvakantie in Portugal hebben wij een paar mooie met de motor te bezoeken plaatsen op kaart gezet, inmiddels zijn daar een aantal nieuwe routes voor motorrijders aan toegevoegd. Weg van de traditionele kaarten en wegen, maar routes op basis van de ervaringen die wijzelf onderweg hebben opgedaan. en waarvan wij denken dat de motorrijder daarmee een perfecte motorvakantie in Alentejo kan beleven.

Natuurlijk kan ook de motorliefhebber genieten van een mooie wandeling door de natuur rondom de camping. Het is een unieke ervaring die je niet elke dag zult hebben.

De camping in Noord-Oosten van Alentejo, tegen de spaanse grens met Extremadura, waar de wegen ook heel mooi zijn voor de motorrijders, biedt veel ruime plaatsen aan.

Voor grotere groepen motorrijders is op onze Camping Beirã-Marvão het mooie grote achterterrein beschikbaar, waar u als motorliefhebbers onder uzelf kunt zijn.

Campervakantie, maar wel de motor mee op een motorrijwiel aanhangwagen

Eten en drinken op de camping is natuurlijk geen enkel probleem, zowel het avondeten als een goed ontbijt, met een goede afstemming op de behoefte van veel motorrijders, maken wij graag voor u klaar.