Campingfilmpjes

Campingfilmpjes

Op deze pagina staan de links naar de Youtube filmpjes en video’s over de mooiste Alentejaanse camping, Camping Beira-Marvao Alentejo

Het “mooiste”, dat vinden wij de mening van veel van onze gasten, zie daarvoor het “Gastenboek” van de camping.

Wat u op deze pagina ziet, dat zijn opnamen die wij zelf hebben gemaakt, maar ook filmpjes / video’s die van de gasten zijn ontvangen en de informatieve en promotiefilms van de Toeristische Organisaties in Portugal.

Januari 2019 – Hier een blik op en over de camping in het jaar 2018.

Zomer – Luchtopname van het eerste deel van de camping.

Augustus 2017 – Een fijn verblijf, heel leuk kontakt en veel plezier met deze leuke familie uit Nantes. Wij ontvingen deze foto’s, met daarop de leuke kommentaren, over een dagje bezoek aan de niet te ver van de camping gelegen pre-Romeinse begraafplaats, de Mouta Raza III

Zomerseizoen 2016, het begin van een heel mooi naseizoen. een overzicht op afstand van onze schaduwrijke camping.

Voorjaar 2016 – Een mooi moment om nu weer eens met een andere blik terug te kijken op een mooi, succesvol en heel plezier jaar 2015  – klik op deze link voor het filmpje

Voorjaar 2015 – Wij hebben via deze link een filmpje over het leuke plaatsje Castelo de Vide online gezet.

Begin 2015 – Met plezier plaatsen wij hier het filmpje met een kleine impressie over het campingleven gedurende het jaar 2014 Klik op de voorgaande link en het filmpje opent zich.

Juli 2014 – Een gezellige folkloristische ontmoeting in Portagem – Marvao tussen verschillende spaanse en portugese dans- en zanggroepen. Een stukje van dit avondvullende feest kunt u zien door op deze regel te klikken.

Ingaande 2014 is de volgorde van plaatsing dat de laatste toegevoegde film (of video) altijd bovenaan staat.

Onder de volgende link (als u op de regel klikt), krijgt u een 6 minuten durend filmpje met een brede kijk om onze schitterende regio, Alentejo:  “Tijd om gelukkig te zijn

Het eerste seizoen werd eind juli 2012 geopend en dat was in een tijd van enorme droogte, waarbij de bouw van het nieuwe sanitairgebouw het terrein natuurlijk ook nog een niet te groen uiterlijk had gekregen. In 2013 hebben wij dat natuurlijk heel graag ingehaald.

Hier een compilatie van de kampeerbeelden van het eerste seizoen 2012, de echte muziek vanuit Alentejo is hier natuurlijk aan toegevoegd.

Van de officiele opening, met de traditie van zang en dans uit de omgeving van de camping, klikt u hier voor het muzikale filmpje, waarbij u ook kennis maakt met de traditionele klederdrachten uit onze regio, Alentejo.

Juli 2013: Van Anneke en Peter uit Nederland die met de werkelijk brave Sjors op onze camping waren, een heel leuk overzichtelijk filmpje over Camping Beira-Marvao Alentejo ontvangen. Hartelijk dank lieve mensen.

Van Jelle en Dorien ontvingen wij dit mooie filmpje over de vale gieren bij de grens van Portugal met Spanje, opgenomen vanaf het terras naast het spaanse benzinestation, op een paar km vanaf Camping Beira-Marvao.

Via deze link krijgt u toegang tot de Youtube over het kampeerjaar 2013 op de Alentejaanse camping Beira-Marvao Alentejo

Was u als echte natuurvrienden op onze natuurcamping in Alentejo, had ook u de fijne wandelvakantie waar u op had gerekend en heeft ook u leuke opnames van gemaakt, wij ontvangen uw filmpje graag en publiceren deze ook deze pagina.