Recensies 2013

Recensies 2013

Chris en Lia verbleven in 2013 een maand op de camping in Alentejo

De 4 weken hier op deze mooie SVR camping zijn voorbij gevlogen. Dat zegt veel over deze camping Beira-Marvao Alentejo en de eigenaren Annick en Ruud. We hebben genoten van de rust hier, van de schoonheid van de camping en het landschap (en soms van de regen en de storm), van de mooie wandelingen, van het goede sanitair. En niet te vergeten van de zorgzaamheid van Annick en Ruud. Overigens, waar tref je nog een camping waar ze een appeltaart bakken voor je verjaardag?! Nou…, hier! Deze camping hoort thuis in de gids “Rustieke Campings” van Bert Loorbach. We komen zeker terug. Bedankt Annick en Ruud. Veel succes met de verdere ontwikkeling van de camping.

Berichtje van Suzan en Dirk uit Hazerswoude R’dam over Camping Beira-Marvao

Dat was een aangename verrassing….. Aankomen op de camping in half donker na een prachtige zondondergang in Marvao. Oorspronkelijk voor 1 nacht, maar “op aangeven” een dagje extra. Jullie hebben het goed voor elkaar!

Jan & Rosalie kampeerden op Camping-Beira-Marvao

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en geweldige voorzieningen hier. We hebben genoten van de prachtige omgeving. Zijn vast van plan nog eens aan te komen! Een goede tijd en veel succes met de onderneming!

Petra en Paolo van het toprestaurant in Aljezur verbleven op Camping Beira-Marvao

tsja… waar te beginnen…..

Na een aantal dagen rondgereden te hebben in Spanje en eerder gestopt te zijn op campings in Merida en Cáceres wilden wij nu eindelijk wel eens de rust ontmoeten waar wij zo “noodzakelijk” naar op zoek waren. Op internet gekeken en gekozen voor de SVR camping die het meest rustig en natuurvriendelijk leek. Na het volgen van de bordjes camping die al duidelijk bij de grens en na Marvão aangegeven staan, hier aangekomen.

“WAT EEN FEESTJE”

Heerlijk rustig, prachtige natuur, prima sanitair, met regendouche!, zwembad en niet te vergeten, of misschien wel het allerbelangrijkste, Ruud en Annick! Niets is teveel moeite, alles is mogelijk, zelfs de auto is te leen! Waar maak je dat nog mee! en niet te vergeten Ruud’s heerlijke hamburger. Bedankt voor deze paar ontspannende dagen en als jullie onze kant op komen, dan gooien we een visje op de BBq!

Uit Nijmegen waren Pauline en Leo hier.

Wat ’n heerlijke tijd hebben we hier gehad. De gastvrijheid en de mooie camping Beira-Marvao zijn zeker de moeite waard. Hartelijk dank en we zien elkaar zeker nog terug!

Cees en Martha uit Essen – België waren hier op Camping Beira-Marvao

Ontzettend genoten, geweldige gastvrijheid, hopelijk tot ziens. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel geluk en liefs.

Rita en Luc uit België waren hier

Je volgt een bordje Camping e je komt in de natuur almaar mooier en mooier en je komt uiteindelijk aan de camping Beira-Marvao en je wordt in het nederlands aangesproken en de campingbaas, tot alles bereid. Gezellig toch, een plekje waar je zomaar terugkomt.

Familie van Zwam was hier

Uit een uit Nederland ontvangen emailbericht: “We zijn alweer een weekje thuis, na een fijne en langdurige vakantie met mooi weer en in het begin aan de Algarve met een koude zee! … we vertellen wel aan iedereen dat wij zo hartelijk ontvangen zijn en zo goed begeleid (naar het restaurant en ons voorgereden op de dag van vertrek) Nog hartelijk dank daarvoor, dat wordt niet vergeten door ons. Wij wensen jullie veel succes met de Camping Beira-Marvao Alentejo.

Marlene & Bennie waren hier

Het was een heerlijk verblijf hier, mooie camping Beira-Marvao Alentejo, rustig en prachtige omgeving.

Dorien en Jelle uit Zaandam waren hier in 2013

Lekker bijkomen op het terras van de camping

Lieve Annick en Ruud, We hebben het geweldig naar ons zin gehad. Heerlijk rustig en een prachtige camping Beira-Marvao Alentejo. Ook in de omgeving genoeg te beleven en te zien. En voor je kip is het de moeite waard om nog eens terug te komen. Erg lekker. Heel veel succes verder met jullie camping!

2013Joris en Anneloes uit Bergen op Zoom in Alentejo, op Camping Beira-Marvao

Lieve Annick & Ruud, Dat ’t nog bestaat….. zo’n onthaal, gastvrijheid, rust! Slapen met tussendoor het geluid van een koeiebel…. en dat midden in Portugal! Aards paradijsje! Helaas ons vakantieplan dat bestaat uit “trekken”, want hier kunnen wij makkelijk weken vertoeven ….weken!! …-> wellicht járen! Geweldig sanitair … mooi zwembad…. goede plannen voor de toekomst!! Alleen maar loftuigingen!! Veel geluk de komende jaren, maar we twijfelen er niet aan! Anneloes en Joris – PS in Bergen op Zoom zullen we jullie zeer zeker aanbevelen Pss: Camping-courrier, je haalde ons naar je paradijsje!

2013Laatste tussenstop op Camping Beira-Marvao Petra en Paolo van het toprestaurant in Aljezur verbleven op Camping Beira-Marvao, genieten van de omgeving en het uitproberen van de hangmat tussen de bomen, om na een paar dagen de terugreis te beginnen.

Ruud en Annick, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en veel succes met het verder uitbouwen van jullie mooie camping Beira-Marvao. Het ga jullie goed. Fred & Carolyn

2013

“Time flies when you have fun!!”Kyle van Kampen op de camping

Gerechten uit de campingkeuken slaan fijn aan op Camping Beira-Marvao Petra en Paolo van het toprestaurant in Aljezur verbleven op Camping Beira-Marvao Petra en Paolo van het toprestaurant in Aljezur verbleven op Camping Beira-Marvao Alentejo, het is genieten om te zien dat de gasten het naar het zin hebben, daar doe je het graag voor.

Ruim 18 dagen met ons gezin op Camping Beira-Marvao! Jammer dat het alweer voorbij is. Een prachtige, rustige omgeving, een superplek achter op het veld, vriendelijke ontvangst! Heerlijk eten en een heerlijk koel zwembad. Ruud en Annick heel erg bedankt voor jullie enorme gastvrijheid, echt TOP! Hector, Gitta en Astra zullen Kyle missen vise-versa! Als het aan ons ligt, zijn we volgend jaar weer in Beira-Marvao! Cees, Tineke, Kyle en Lennart NL

Juli 2013

Ook een prettige manier om naar Portugal te gaan, een low cost vliegticket naar Lissabon, dan auto huren, door Portugal reizen, via Camping Beira-Marvao in Alentejo, daarna een leuk ander vakantieadres en terug via Porto waar de auto ook ingeleverd kan worden.

Wat een prachtige plek, Camping Beira-Marvao! Mooie natuur, rust, vogelgeluiden en een ezel als wekker. We hebben genoten. Heel veel dank voor jullie hulp bij de autopecht. Dankzij jullie goede zorgen bleef het gewoon vakantie voor ons. Elmar & Sanne (NL)

Juli 2013Iggy, samen met vrouwtje en baasje uit Nederland op vakantie in Portugal, op camping Beira-Marvao Alentejo, waar de hond echt welkom is.

De internetsite beloofde al veel, maar de werkelijkheid op Camping Beira-Marvao was nog vele malen beter. Een superplek, een geweldige ontvangst, heerlijk eten, prima informatie over de omgeving, prachtig sanitair en een heerlijk koel zwembad. Wat wil een mens nog meer. Ruud en Annick, bedankt voor een paar geweldige dagen! Deze camping blijft zeker op ons lijstje van plekken om naar terug te gaan. Maurice + Nelleke en Iggy.

Juli 2013

Beira-Marvao is een prachtige camping met respect voor de natuur! Rustig, uniek sanitair! Veel te zien in de omgeving stadjes, natuur, dolmen en menhirs. Een aanrader. Rudy en An – Brugge – België

Juli 2013

Dat is genieten, "heb je ook een koud biertje?", waren zijn eerste woorden...
Vier dagen geleden na een warme rit op deze plek aangekomen. “We blijven een dag of twee hoor!”. Het zijn er wel 4 geworden. Een camping in opbouw maar nu al bijna perfect voor ons! Gastvrije ontvangst, ook voor onze hond Sjors. Voor hem werd zelfs een badkuip met bronwater voor gevuld. Camping Beira-Marvao heeft een mooie omgeving om wandeltochten te maken, wel vroeg opstaan als het warm is! We komen vast een keer terug. Peter, Anneke en Sjors.

Juli 2013 Alfons en Liesbeth (deel 2)

Fijne gasten met een grote doses aan gezonde humor, dat is waar camping Beira-Marvao de poorten graag voor open heeft gezet.

Zowaar. De zandvlakte was veranderd in groen. Met dank aan Pluvius. We hadden een mooie plek op het achterste veld van Camping Beira-Marvao. De energie van Annick en Ruud was weer mooi om te mogen zien. Het tweede zwembad moet nog worden geoptimaliseerd, maar het zal gebeuren. We komen zeker nog eens terug. Liesbeth & Alfons.

Juni 2013

Kamperen op Camping Beira-Marvao, in juni met groen fris gras en met op de achtergrond het kasteel van Marvao

Hele hartelijke ontvangst. Heerlijke stilte en dompelen in het zwembad. Leuke wandelingen vanaf Camping Beira Marvao. Behulpzame eigenaren. Kortom aanbevelingen. Anja en Flip.

Juni 2013

Door toeval op camping Beira-Marvao belandt. En wat een verrassing! Vergeet de PR niet voor deze camping, hij is het waard! Leo en Ell Klaverkamp.

 Juni 2013Vanuit de mooiste provincie van Nederland naar het mooiste stukje Alentejo op camping Beira-Marvao net over de spaanse grens van Extremadura

Trefwoorden voor de Camping Beira-Marvao: *rust * ruimte * natuur * warmte: 30 -34 ºc *cultuur: leuke plaatsen in de omgeving *wandelen en fietsen *veel informatie *goede voorzieningen. Succes voor de toekomst! Bram en Hilde – Koudekerke

Juni 2013

Wij hadden er zo geen weet van, maar het gebied waar Ruud en Anniek hun Camping Beira-Marvao hebben blijkt een ongelofelijke schat van oudheidkundige vondsten te hebben. Wij lopen – in figuurlijke zin – bijna op onze tenen van ontzag. Dat het zo moge blijven. Cees en Henriette.

Juni 2013

Genieten van een welverdiende vakantie met veel zon, maar ook schaduw, vanuit België neergestreken op Camping Beira-Marvao, Fam Demeester: hartelijk dank voor uw gezelligheid!

Na een lange omweg zijn we op deze camping Beira-Marvao aangekomen en van de eerste was het “dit is het”, hier voelt men zich echt thuis midden in de natuur. De informatie die de bijzonder lieve eigenaars ons geven hebben we in 40 jaar nog niet gehad, mooie wandel- en ifetskaarten, enz. De camping is echt puur natuur met een mooi plonsbadje en met olijfbomen die voor de nodige schaduw zorgen. Een aanrader en voor herhaling vastbaar., echt om aan te raden. Daniel en Jeanette – Brugge (België)

Juni 2013

Mooie plaatsen in de natuur, met altijd vrij uitzicht op Camping Beira-Marvao Alentejo Portugal

We zijn bijna 3 weken onderweg door Spanje en Portugal en staan nu op de allermooiste camping, die we gehad hebben. Bijzonder aardige en hulpvaardige eigenaren! We zullen de camping Beira-Marvao aanbevelen, zeker een omweg waard. Veel succes, Marina en Nico.

Juni 2013

Caravans met gezinnen op een echte zonvakantie in het Portugese Alentejo, op Camping Beira-Marvao

Een natuurlijke camping met veel rust, zullen we ons blijven herinneren. Gastvrij en gezellig. Goed sanitair, een toppertje, Camping Beira-Marvao. Veel succes. Aad en Wil Schuijer en Carla en Floor Maaskant – we gaan jullie volgen op het internet.

Juni 2013Schaduwvolle camperplaatsen op de portugese camping

Heerlijk rustig. Warme gastvrijheid op Camping Beira-Marvao, we hebben enoten. Eén dag gewandeld en één dag gefietst. Wat een schitterende omgeving! Ruud en Annick, heel veel succes met jullie fijne camping. Jan en Agnes – Hoorn.

Mei 2013

Wat een prachtige plek om tot rust te komen! We hebben enorm genoten van de mooie natuur, de leuke stadjes in de omgeving van Camping Beira-Marvao en …… na de koude winter in Nederland …… van de zon! Rudy en Annick, dank voor de goede verzorging en de gezelligheid. Veel succes met jullie fantastische camping! Tot ziens! Henny en Lidy de Clonie Maclennan

Mei 2013Volendamse gezelligheid in Portugal

Leuke camping Beira-Marvao tussen de oliveiras, lekker rustig, mooie omgeving en wie weet tot ziens! Anita & Gerry uit Volendam.

Mei 2013Opbouwcaravan op auto

Zalig rustig. Prachtig uitzicht en mooi sanitair op Camping Beira-Marvao, met vriendelijke uitbaters. Tot volgende keer: Jean-Pierre – Cécile – Vlaanderen

Mei 2013Jan en Nelleke met de caravan op vakantie in Portugal, bij Camping Beira-Marvao

We zouden hier één dag staan, maar het werden er 3 en nog had ik veel langer op Camping Beira-Marvao Alentejo willen blijven. Een prachtige plek om als Nederlanders een camping te beginnen. We hebben genoten van wandeling en fietstocht, van de stilte en de mooie plaatsjes in de omgeving en bovenal van jullie beiden als gastheer en gastvrouw. We hopen hier nog eens terug te komen. Hartelijk dank. Jan en Nelleke en heel veel succes.

Mei 2013

Gras, bomen en authentiek kamperen behoren bij elkaar

Wat wij hebben het fijn gehad, deze dagen op Camping Beira-Marvao. Het minpuntje ligt zéker niet aan onze gastvrouw/gastheer, … maar het weer was ons niet goed gezind. Verder niets dan lof. Hein en Anneke – Jesuino en Aagje.

Mei 2013

NKC leden komen graag op de camping in Portugal

Wat een rust! Wat een natuur! Heerlijke camping, goed verzorgd en veel mogelijkheden bij de camping Beira Marvao. Helma + Ton Kunst – en bedankt voor het uitlenen van het camping auto’tje

April 2013Kamperen in het vroege voorjaar in Alentejo

Wij hebben genoten van de mooie natuur op de mooi gelegen camping Beira-Marvao Alentejo, met uitzicht op het dal en de bergen met mooie brem. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid! Groetjes, Gerrit en Nel.

April 2013

Groene camping in Alentejo om rustiek te kamperen

We kwamen hier aan en stonden versteld van de prachtige omgeving van Camping Beira-Marvao – we waren op doorreis naar Aqueda voor de Motorcross Grand Prix van Portugal – en de leuke Nederlanders die dzee camping beheren. Lieve mensen, zeker iets om terug te komen! And, Teddy en Benji xxx

Februari 2013

Wat een rust en stilte! Je hoort de vogels en de bellen van de schapen en geiten. Waar vind je dat nog? En dan ook dat mooie uitzicht op de bergen bij Camping Beira-Marvao, super om hier te staan. Annick en Ruud, hartelijk dank voor de tips en routes. Jullie zijn een uitermate gastvrij stel en wij vonden het leuk om met jullie te praten. Hartelijke groeten van John en Joke.

Februari 2013

Prachtige camping, heerlijke douches. Mooie wandeling naar het dorp. De omgeving van Camping Beira-Marvao neigt naar veel wandelingen maken. Ook veel te zien in de stadjes en dorpjes in de buurt. Kortom, we hebben genoten. We komen vast nog wel een keer terug. Huub en Els Barnhard – Schiermonnikoog – Holland.

Een jaar eerder, in 2012 was het ’t eerste jaar van de camping en ook daar werden er al meningen geschreven. Wilt u weten hoe het verder ging, ook over de jaren 2014 en 2015 en 2016 zijn de meningen van de kampeerders geregistreerd. Wilt u filmpjes van de camping zien, ook die zijn aanwezig op deze website.